ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Συνεχίζεται με επιτυχία η λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

kentra-diaviouΟ Δήμος Αγρινίου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι συνεχίζεται με επιτυχία η λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα, την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2015 στα εξής θεματικά πεδία:

Περισσότερα...

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του Δήμου Αγρινίου, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τοπικούς φορείς και συλλόγους και σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ "Δ.ΨΑΘΑΣ", διοργανώνει μαθήματα Διδασκαλίας της Ποντιακής Διαλέκτου. 

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε την 24η Ιουνίου 2014 η λειτουργία των τμημάτων μάθησης του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Αγρινίου για την εκπαιδευτική περίοδο 2013-2014. Συγκεκριμένα, οργανώθηκαν και λειτούργησαν ογδόντα τμήματα μάθησης στα οποία συμμετείχαν 1.400 εκπαιδευόμενοι, κάτοικοι του Δήμου Αγρινίου.

Στόχος των προγραμμάτων που υλοποιούνται είναι η ενίσχυση της ικανότητας προσαρμογής των ενηλίκων πολιτών στις απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου κοινωνικο-οικονομικού περιβάλλοντος, η ενίσχυση των δυνατοτήτων πρόσβασής τους και παραμονής τους στην αγορά εργασίας, η μείωση του «ψηφιακού χάσματος» καθώς και η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους στο πεδίο του πολιτισμού.

Από τον Σεπτέμβριο 2014, προγραμματίζεται η λειτουργία νέων τμημάτων μάθησης με γνωστικά αντικείμενα που αφορούν στους τομείς: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ.

Η αναλυτική παρουσίαση των διαθέσιμων προγραμμάτων της νέας περιόδου θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως καθώς και η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  Κέντρο Διά  Βίου Μάθησης του Δήμου  Αγρινίου στη  διεύθυνση:  Μαβίλη 6, Παλαιός Σταθμός Τρένου (τηλ. 2641028995 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

kentra-diaviouΞεκινούν τα νέα τμήματα της χρονικής περιόδου Φεβρουαρίου - Ιουλίου 2014 στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου για προγράμματα που ανήκουν στις παρακάτω Θεματικές Ενότητες:

Περισσότερα...

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ξεκινά από 1ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ η νέα εκπαιδευτική περίοδος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Αγρινίου. Η λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Εγγραφείτε στο Newsletter μας !

Ξεφυλλίστε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣ 2015

ellinis-cover-2015

Γλυπτοθήκη Χρ.Καπράλος

kapralos.banner

Φιλαρμονική Δήμου Αγρινίου

logo3

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο "Μιχάλης Κούσης"

mixalis_kousis_imimarathonios

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

logo-dipethe

ARXEIO2

2003    2004    2005    2006    2007    2008    2009    2010    2011

Επικοινωνία

Κ.Ε.Δ.Α. ( ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ) | Τηλ.: 26410 55655, 26410 55700 fax : 26410 27451  politismos@agrinio.gr