Δελτια τυπου

5 η ώρα που ΧΑΡΑΖΕΙ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο αφιερωμένο στη μνήμη των τριών Αγωνιστών (Πάνο Σούλο, Χρήστο Σαλάκο και Αβραάμ Αναστασιάδη) που κρέμασαν οι Γερμανοί στην κεντρική πλατεία, τη Μεγάλη Παρασκευή του 1944. Η παρουσίαση θα γίνει στις 5 η ώρα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στην κεντρική πλατεία.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

«ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ» ΤΟΥ WOLFGANG AMADEUS MOZART

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN ΜΕ ΤHN ΚΩΜΩΔΙΑ «ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ» ΤΟΥ WOLFGANG AMADEUS MOZART ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «MAIROULA» της Μαριάννας Νικολογιάννη

Με τρεις ακόμα παραστάσεις μετά το Πάσχα, λόγω της μεγάλης επιτυχίας, συνεχίζεται το έργο «Mairoula»της Μαριάννας Νικολογιάννη στην Πειραματική Σκηνή. Την Τετάρτη 11, Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Απριλίου στις 9.μ.μ. Η παράσταση συνεχίζει στον 4ο όροφο του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ κτιρίου δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

Ιστορία ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ του Έντουαρντ Άλμπυ.

Στον τέταρτο όροφο του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ κτηρίου της δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ έγινε η επίσημη πρεμιέρα του εμβληματικού έργου του μεγάλου Αμερικανού δραματουργού Έντουαρντ Άλμπυ «ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ» από την Πειραματική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

Ιστορία ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ του Έντουαρντ Άλμπυ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου συνεχίζει τον τρίτο κύκλο της Πειραματικής του Σκηνής με το έργο «Ιστορία ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ» του Έντουαρντ Άλμπυ ,από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, ώρα 9.μ.μ. Η παράσταση θα ανέβει στον 4ο όροφο του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ κτιρίου της δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

«ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ» ΤΟΥ GIOACHINO ROSSINI

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN ΜΕ ΤHN KOΡΥΦΑΙΑ ΟΠΕΡΑ «ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ» ΤΟΥ GIOACHINO ROSSINI.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

«MAIROULA» της Μαριάννας Νικολογιάννη

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου συνεχίζει το δεύτερο κύκλο της Πειραματικής του Σκηνής με το έργο «Mairoula» της Μαριάννας Νικολογιάννη την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, ώρα 9.μ.μ. Η παράσταση θα ανέβει στον 4ο όροφο του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ κτιρίου της δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

«ΜΠΟΕΜ» ΤΟΥ GIACOMO PUCCINI

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN ΜΕ ΤHN KOΡΥΦΑΙΑ ΟΠΕΡΑ ««ΜΠΟΕΜ» ΤΟΥ GIACOMO PUCCINI ΣΑΒΒΑΤΟ 24/02/2018 ΣΤΙΣ 19:30 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

Τελευταίες παραστάσεις για τη «Δεσποινίς ΤΖΟΥΛΙΑ»

Τελευταίες παραστάσεις για τη «Δεσποινίς ΤΖΟΥΛΙΑ» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κλείνει την αυλαία της Κεντρικής του Σκηνής με τις πέντε τελευταίες παραστάσεις του έργου «Δεσποινίς Τζούλια» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ.

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...

«ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ΤΟΥ GAETANO DONIZETTI

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN ΜΕ ΤHN KOΡΥΦΑΙΑ ΟΠΕΡΑ «ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ΤΟΥ GAETANO DONIZETTI
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/02/2018 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ±...