Δελτια τυπου

Kαλλιτεχνική δράση Trauma Queen

Το ΔΗ.ΠΕ ΘΕ Αγρινίου,το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Κέντρο Πρόληψης Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»-Ο.ΚΑ.ΝΑ συνδιοργανώνουν μια συμβολική εκδήλωση στήριξης της αξίας των Παλαιών Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου «Χατζη-Κώστα» στις 7 Οκτωβρίου 2017 ώρα 19.30 στο Παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου. Η εκδήλωση ήδη πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Μεσολογγίου .

Περισσότερα...

ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Metropolitan Opera ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ξεκινάει και φέτος τη Χειμερινή σαιζόν 2017-2018 με τη φιλοξενία και την παρουσίαση του βραβευμένου προγράμματος « The Met: Live in HD» της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, φέρνοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας σε ζωντανή μετάδοση, μέσα από την αίθουσα του θεάτρου μας.

Περισσότερα...

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κλείνει τη θεατρική περίοδο 2016-2017 με την διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κλείνει τη θεατρική περίοδο 2016-2017 με την διοργάνωση  του 1ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου από τις 1 έως 30 Σεπτεμβρίου, με είσοδο ελεύθερη.

Περισσότερα...

Σε περιοδεία το Ρωμαίος και Ιουλιέτα, του Μποστ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κλείνει την αυλαία της καλοκαιρινής του περιόδου με την κλασσική πλέον κωμωδία του Μποστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε σκηνοθεσία της Κάτιας Ζαρκάδα στο Αγρίνιο και ξεκινάει την περιοδεία του από τις 20 Ιουλίου έως και 20 Αυγούστου σε χωριά και πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα...

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα»του Μποστ

Περισσότερα...

«Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΔΟ»

Περισσότερα...

«ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ ΚΥΜΑ – ΕΡΩΣ ΗΡΩΣ»

Περισσότερα...

WEST SIDE STORY

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Περισσότερα...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΕΚΔHΛΩΣΗ

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,  2017

Περισσότερα...