Δελτια τυπου

Τελευταίες παραστάσεις για τη «Δεσποινίς ΤΖΟΥΛΙΑ»

Τελευταίες παραστάσεις για τη «Δεσποινίς ΤΖΟΥΛΙΑ» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κλείνει την αυλαία της Κεντρικής του Σκηνής με τις πέντε τελευταίες παραστάσεις του έργου «Δεσποινίς Τζούλια» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ.

Περισσότερα...

«ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ΤΟΥ GAETANO DONIZETTI

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN ΜΕ ΤHN KOΡΥΦΑΙΑ ΟΠΕΡΑ «ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ΤΟΥ GAETANO DONIZETTI
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/02/2018 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Περισσότερα...

Δεσποινίς ΤΖΟΥΛΙΑ,του Αύγουστου Στρίντμπεργκ

«Δεσποινίς ΤΖΟΥΛΙΑ» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ
Έναρξη της Κεντρικής Σκηνής στις 26 Ιανουαρίου 2018

Περισσότερα...

THE MET:LIVE IN ΜΕ ΤHN ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ «ΤΟΣΚΑ» ΤΟΥ GIACOMO PUCCINI

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN ΜΕ ΤHN ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ «ΤΟΣΚΑ» ΤΟΥ GIACOMO PUCCINI ΣΑΒΒΑΤΟ 27/01/2018 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Περισσότερα...

"ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ", του εικαστικού Δημήτρη Δήμα

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου & η «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» εγκαινιάζουν την καλλιτεχνική συνεργασία με "ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ", του εικαστικού Δημήτρη Δήμα.

Περισσότερα...

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου υποδέχεται, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με διευθυντή και σολίστ τον Λεωνίδα Καβάκο. Η συναυλία πραγματοποιείται στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου με σκοπό τη στήριξη φιλανθρωπικού έργου.

Περισσότερα...

Η «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» ΣΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων επιτυχούς λειτουργίας του Κ.Δ.Α.Π. « Φαντασία » της ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου πραγματοποιούν εκδήλωση το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 από το πρωί έως το βράδυ στην κεντρική αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Περισσότερα...

Δύο τελευταίες παραστάσεις για τον «Μανώλη...!»

Ο πρώτος κύκλος της Πειραματικής Σκηνής κλείνει με τις δύο τελευταίες παραστάσεις του έργου «Μανώλη...!» του Γιώργου Νεοφύτου.

Περισσότερα...

ΑΒΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ

«ΑΒΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ» στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου από τις 26-30 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ.

Περισσότερα...

DAGIPOLI DANCE CO. ΣΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου σε συμπαραγωγή με την DAGIPOLI DANCE CO παρουσιάζει την παράσταση σύγχρονου χορού «Terranima ΙΙ» το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

Περισσότερα...